Om Mabro

I vores daglige virke, brænder vi for, at medvirke til at skabe gode arbejdsværdier for vores kollegaer og samarbejdspartnere og især jeres kunder. Vi er vant til at bevæge os rundt i de mange forskellige arbejdsopgaver inden for sagsbehandling, tinglysning af dokumenter mv

Landsdækkende
sagsbehandlerfirma

Mæglerservice til ejendomsmæglere i hele landet

Vi har igennem årtier arbejdet i mæglervirksomheder samt samarbejdet med advokatvirksomheder og administrationshuse og har dermed et solidt kendskab til ejendomsmarkedet.

Overordnet har vi arbejdet med mange forskellige arbejdsopgaver, men fælles for alle disse – har vores færden og beskæftigelse været i ejendomsbranchen, med mange kasketter på igennem vores erhvervsmæssige karriere, bl.a. som ledende sagskoordinatorer, ledelse og ansvar, og i tilknytning til disse, en bred vifte inden for de administrative og de juridiske segmenter, der er knyttet til en ejendomshandel.

Vi har ligeledes beskæftiget os med projektsalg, inden for både renovering og nybyg.

Siden 2020 har vi drevet vores selvstændige virksomhed og har bistået mange virksomheder med mange forskelligartede arbejdsopgaver, og beskriver os som værende en ”allround funktion”, med stor fokus på ejendomshandel, hvor vi tilbyder administrative ydelser, sparring og outsourcing til en stigende gruppe ejendomsmæglere m.fl.

Vi tilbyder fleksible løsninger indenfor mange forskellige arbejdsopgaver, på konsulent vilkår/ vikar og timebasis mv.

✦ Berigtigelse
✦ Før- og eftersalg inkl. udarbejdelse af købsaftale
✦ Projektkoordinator
✦ Ejendomsadministration
✦ Specialiseret i digital tinglysning
✦ Sagskoordinator, Ledelse mv.
✦ Projektsalg

Kontakt os gerne på tlf. +45 25 15 09 62.

Solidt kendskab til ejendomsmarkedet
Hurtig og professionel sagsbehandling
Har du spørgsmål?

Hos Mabro laver vi al sagsbehandling inden for ejendomshandel i Danmark. Har du spørgsmål eller vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til din henvendelse.